Info / priser

 
Etter som tiden forandrer seg, ser vi stadig at viktigheten av å være representert på internett øker. I den forbindelse utviklet Trav og Galopp-Nytt en helt ny portal våren 2009, som gir deg som hingsteeier eller hingsteholder en mulighet for å vise fram din avlshingst på en meget profesjonell måte.

En oppføring i hingstekatalogen.no er ikke bare en oppføring, den inkluderer også markedsføring av din hingst. Vi sørger for at selve katalogen blir markedsført via som www.tgn.no. Annonser i Trav og Galopp-Nytts papirutgave kommer også med jevne mellomrom.

"Hingstekatalogen.no er en fullkommen markedsføringskanal i form av det helhetlige bildet det kan gi din avlshingst. Bildegalleriet og mulighet for video-linker er i så måte et enestående virkemiddel. Jeg er meget fornøyd med årets presentasjon, og kommer helt sikkert til å benytte meg av hingstekatalogen også neste sesong.
Erik Sandbæk, eier av Jetstile

Pris
Oppføring kr 3 000 + mva pr år
Inkl produksjon, tekst, bildebearbeidelse.

Vi kan skaffe bilder mot en ekstra konstnad.

Trav og Galopp-Nytt v/ Karin Hvidsten
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javascript for å kunne se adressen
Telefon: 22 88 30 19